Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Калинівці з'явиться новий дитячий садок

17 серпня 2020 року о 13:46

 | 
 | 4/5 (1)

У смт Калинівка Васильківського району з’явиться ще один дошкільний заклад освіти – ДНЗ «Калинка».

Наразі у селищі є два садочки (ДНЗ «Весняночка» та при Калинівському НВК №1), а новий заклад буде добудовано до ЗОШ №2.

Про це на своїй фейсбук-сторінці повідомила Калинівська селищна голова Юлія Олексенко:

«Сьогодні дитячий садок повинен бути в кожному селі чи селищі і не один. У нашому селищі два такі дошкільні виховні заклади. Але у зв’язку з тим, що скоро станемо громадою з навколишніми селами, ми повинні дбати й про жителів цих населених пунктів».

В інтерв’ю «Погляду» Юлія Олексенко зазначила, що поки що роботи планується виконувати за кошти селищної ради, однак, можливо, у майбутньому фінансування буде також здійнюватись з обласного бюджету.

Загальна вартість будівництва ще визначена, оскільки проєкт нового садочку перебуває нині на завершальному етапі розробки. Після його затвердження розпочнеться тендерна процедура закупівлі на виконання таких робіт. Це буде двоповерховий виховний заклад, де передбачено всі необхідні кімнати: спальні, ігрові, санвузли, актова зала, буфет, службові приміщення тощо.

За словами Юлії Олексенко, новий заклад дошкільної освіти буде розрахований передусім на дітей, які проживають неподалік Калинівської школи №2, а також дітей із Данилівки, зокрема, військового містечка.

До того ж новий садочок розвантажить уже існуючий ДНЗ «Весняночка», відвідувати який зможуть більше дітей із сіл Багрин та Діброва.

Варто зауважити, що після утворення Калинівської ОТГ до неї входитимуть такі сільські раді: Калинівська, Діброваська, Порадівська, Великосолтанівка, Малосолтанівська, Плесецька, Данилівська, Варовицька.

Фото – Юлія Олексенко



0

 1467 | 
 Погляд
 2020-08-17 13:46:00 | 
 новини, Київщина, Київська область, Багрин, будівництво, бюджет, Васильків, Васильківський район, Данилівка, дитина, дитсадки, дитсадок, дитячий садок, дитячий садочок, дитячі садочки, Діброва, діти, ДНЗ, дошкільна освіта, дошкільний виховний заклад, дошкільний заклад, дошкільний навчальний заклад, дошкільні виховні заклади, дошкільні заклади, дошкільні навчальні заклади, заклади освіти, Калинівка, Калинівська ОТГ, Калинівська селищна рада, обласний бюджет, Погляд, проект, проєкт, тендер, тендери, фінансування, Юлія Олексенко
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама