Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Українські промислові подрібнювачі відходів працюють по всьому світу

19 серпня 2020 року о 18:10

 | 
 | 4/5 (1)

Нещодавно компанія Arjes Ukraine відправила машини з подрібнення промислових відходів замовникам з Греції, Німеччини та США, – передає Національний Промисловий Портал.

ТОВ Arjes Ukraine є провідним українським виробником техніки для первинного та вторинного подрібнення побутових та промислових відходів: залізобетону, будівельного сміття, асфальтобетону, деревини, автошин, тощо. Підприємство постійно розширює географію експорту своєї продукції.

Машини від львівської компанії Arjes працюють не тільки в Україні, але й по всьому світу на полігонах побутових відходів, будівельних майданчиках, кар’єрах, тощо.

Лише нещодавно три промислових подрібнювачі було відвантажено замовникам з Німеччини, Греції та США і ось подрібнювач IMPAKTOR 250 вже працює і має схвальні відгуки від грецьких партнерів.



0

 663 | 
 Промисловий Портал
 2020-08-19 18:10:03 | 
 новини, Київщина, Київська область, будівельний майданчик, будівельні майданчики, будівництво, виробник, виробники, відходи, Греція, експорт, кар'єр, компанії, компанія, Львів, місто Львів, Німеччина, партнер, партнери, партнерство, побутові відходи, подрібнювач, подрібнювачі, полігон ТПВ, продукція, промислова техніка, промислові відходи, промисловість, світ, Сполучені Штати, Сполучені Штати Америки, США, техніка, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама