Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В Немішаєвому тестують термінал з прийому та обробки документів

19 серпня 2020 року о 19:12

 | 
 | 4/5 (1)

В Немішаївській селищній раді встановлено термінал з прийому та обробки документів на паперових носіях. Цей апарат дозволяє самостійно відправляти заяви та документи, необхідні для отримання адміністративних послуг, не чекаючи у черзі на прийом, – повідомляє офіційний сайт Немішаївської селищної ради.

«Зараз система у процесі налаштування і вже найближчим часом можна буде подавати документи для оформлення картки немішаївця, заяву на отримання матеріальної допомоги та заяву на приватизацію земельної ділянки через термінал. Крім того, система працюватиме на прийом звернень громадян. Даний пілотний проєкт є частиною переходу громади на електронну систему документообігу» – йдеться у повідомленні.



0

 518 | 
 Немішаївська селищна рада
 2020-08-19 19:12:53 | 
 новини, Київщина, Київська область, адміністративні послуги, документи, документообіг, електронна система, електронні системи, за'ява, заяви, Немішаєве, Немішаєво, Немішаївська ОТГ, Немішаївська селищна рада, обробка документів, паперовий носій, паперові носії, приватизація земельних ділянок, приватизація земельної ділянки, приватизація землі, прийом громадян, прийом документів, прийом заяв, проект, проєкт, селище Немішаєве, селище Немішаєво, система, сканкопії, сканкопія, термінал, термінал самообслуговування, термінали, черга, черги
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама