Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Юрій Прилипко: «На Гостомельському бізнес-форумі ми обговорювали модель взаємин між владою, бізнесом та громадою»

1 лютого 2018 року о 21:42

 | 
 | 4/5 (1)
Сьогодні у Гостомелі під патронатом селищного голови відбувся Гостомельський бізнес-форум на який були запрошені місцеві представники великого, середнього та малого бізнесу, менеджери та підприємці. Це був потужний меседж для них, оскільки в роботі форуму також взяли участь заступник міністра інфраструктури України Віктор Довгань, голова Києво-Святошинського району Мирослава Смірнова, радник генерального директора АТ «Антонов», перший Герой України Олександр Галуненко.  Поділилися досвідом роботи директор компанії «КЮНЕ Нагель» Віктор Шкарбан, президент компанії «Green guild group» Сергій Завгороднюк, генеральний директор ПАТ «Слобожанська будівельна кераміка» Олександр Кравченко.
Модератор бізнес-форуму Ростислав Скуратівський відзначив, що метою першого бізнес-форуму у Гостомелі є обговорення моделі взаємин між владою, бізнесом та громадою, а також визначення потреб місцевого бізнесу та його подальші перспективні кроки.
У вітальному слові голова Гостомельської ради Юрій Прилипко привітав учасників бізнес-форуму з успішним початком роботи та зазначив, що децентралізація дала можливість створити Гостомельську ОТГ, і вже найближчим часом бюджет громади може сягнути близько 400 мільйонів гривень. «Я б хотів, щоб ми обговорили можливості, які перед нами відкриті, і те, якою має бути модель взаємин між владою, бізнесом та громадою. А також, не менш важливе, визначити потреби місцевого бізнесу і подальші кроки, які ми повинні зробити разом. Саме тому й було ініційовано проведення цього бізнес-форуму. Надалі ми, сподіваємося, будемо проводити його щорічно...», - сказав Юрій Прилипко.
Перший бізнес-форум складався з двох сесій. На першій представники бізнесу обговорювали глобальні можливості для розвитку економіки Гостомельської ОТГ. На другій, де взяли участь представники села Бобриці, співзасновник компанії UDG Роман Іваненко, директор Агенції розвитку Гостомеля Надія Дудник, виконавчий директор Агенції «Спільні зусилля» Назарій Артемчук та інші, обговорювалися питання взаємодії влади-бізнес-громади й пошуків синергії для її процвітання.
Також відбувся ворк-шоп за темою: "Спільна візія майбутньої Гостомельської ОТГ".
Гостомельський бізнес-форум послугував прикладом високого рівня комунікацій сучасного суспільства.
 
 
 

0

 861 | 
 Пульс | 
 2018-02-01 21:42:26 | 
 новини, Київщина, Київська область, бізнес, бізнес-форум, влада, Гостомель, Гостомельська ОТГ, громада, Київська область, ОТГ, суспільсьво, Форум, Юрій Прилипко
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама