Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Мінмолодьспорту та WESTINCOR Ltd підписали Меморандум про співпрацю

26 серпня 2020 року о 14:25

 | 
 | 4/5 (1)

Міністерство молоді та спорту України та компанія WESTINCOR Limited (Канада) підписали Меморандум про співпрацю.

Свої підписи на документі поставили Міністр молоді та спорту Вадим Гутцайт та керуючий партнер Олег Затуловський. Також на зустрічі були присутні Директор WESTINCOR Limited Ігор Копійчак та радниця з питань розвитку бізнесу Посольства Канади Єлизавета Журавська.

«Будівництво нових об’єктів спортивної інфраструктури в Україні є нашою стратегічною ціллю. Без розвитку матеріально-технічної бази неможливий розвиток спорту в країні. Саме тому підписання Меморандуму між Міністерством та WESTINCOR – це крок назустріч у впроваджені нових технічних рішень та дієвих механізмів у сфері організації та забезпечення будівництва спортивних споруд», – зазначив Міністр Вадим Гутцайт.

Міністр також додав, що за ініціативи Президента України Володимира Зеленського в найближчі роки будуть побудовані нові чи реконструйовані старі 25 об’єкти-«магніти» - спортивні об’єкти чи комплекси, олімпійські бази та майданчики. За його словами, деякі спортивні об’єкти вже будуть здані найближчим часом.

Додатково: WESTINCOR здійснює будівництво спортивних об’єктів різної складності за сучасними технологіями по всьому світу. Вони надають послуги з інжинірингу, закупівель та будівництва протягом усього життєвого циклу проєкту, вирішуючи складні завдання, з якими стикаються різні світові галузі.



0

 1011 | 
 Міністерство молоді та спорту України
 2020-08-26 14:25:33 | 
 новини, Київщина, Київська область, WESINCOR, WESTINCOR Limited, Вадим Гутцайт, Володимир Зеленський, Гутцайт, Єлизавета Журавська, Журавська, Затуловський, Зеленський, Ігор Копійчак, Канада, Копійчак, країна, матеріально-технічна база, меморандум, Міністерство молоді та спорту, Міністр молоді та спорту, молодь, Олег Затуловський, партнер, партнери, партнерство, посольство, Посольство Канади, Президент, Президент України, розвиток, світ, співпраця, спорт, спортивна інфраструктура, стратегія, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама