Поділитися
2
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Анатолій Драпей: невловимий голова

23 жовтня 2020 року о 18:03

 | 
 | 4/5 (1)

Запиталися ми в Горенці про сільського голову. Чи знають його місцеві мешканці в обличчя. Відповіли, що так. Знають. А коли бачили останній раз, знову ми запиталися. Та ось учора й бачили. Ходив тут попід дворами, щось обіцяв. Вибори ж вже цього тижня. А перед цим коли його бачили? Та коли минулі вибори були, тоді й бачили. П’ять років тому назад. Ов-ва!

Відразу згадалося, як журналісти нашого видання протягом усіх минулих років, намагалися особисто зустрітися з паном сільським головою. Результат був нульовим. Голови в робочому кабінеті не було. А в телефонних розмовах Анатолій Михайлович прохав писати інформаційні запити на які ніхто ніколи не надавав відповідей.

Ну та Бог з ним. Звик, мабуть, очільник села керувати дистанційно. Тим більше, таке зараз «в моді». А от хоч щось сільська громада має від керівництва Анатолія Драпея, котрий ще з позаминулого десятиліття в кріслі голови засидівся? Захотіли дізнатися, бо на підвищення пан Драпей замахнувся. Бажає стати головою Гостомельської ОТГ.

Як нам розповіли все дуже сумно. І почули, і побачили це на власні очі. Школа як була в стані 40-хх минулого століття так з них й не вийшла. Туалет до сих пір на дворі. Амбулаторія на замку. Швидка теж в Літу впала і пропала.

Дороги будуються за які фантастичні суми. Можете почитати в Інтернеті про усі ці сільські перипетії. Особливо з розподілом земельних ділянок. Не будемо тут довго переказувати.

Тактика сільського голови не виключає й такого ганебного пункту, як залякування та навіть побиття неугодних. Так сталося нещодавно з одним кандидатом від партії «Батьківщина», що «набрався нахабства» опононувати Анатолію Михайловичу та його прислузі.

Ще кидається у очі, як сільський голова Горенки намагається присвоїти заслугу собі у створені Гостомельської ОТГ. Напевно, це саме з цієї причини, його роками в робочому кабінеті не було. Та ось біда: бо в інших кабінетах, де й вирішувалася доля ОТГ, Драпея теж ніхто в очі не спостерігав.

Та кажуть спостережливі люди, що пан голова вже гостомельські землі «нашими» називає. І додають: як що він так каже, то під цим словом він розуміє …свою власність. Досить глянути в його декларації і побачимо скільки там ділянок намалювалося в часі його головування в Горенці. То апетит доріс і до земель Гостомеля.

Коротше кажучи, хлопець вмілий і показний, але не для роботи для розвитку громади. Так і хочеться сказати наостанок: «Злазьте з воза Анатолію Михайловичу! Далі з Вами їхати вже ніхто не буде».



2

 2068 | 
 Пульс | 
 2020-10-23 18:03:55 | 
 новини, Київщина, Київська область, 2020, амбулаторія, Анатолій Драпей, Батьківщина, вибори, вибори 2020, голова, Горенка, Гостомельська ОТГ, дерибан, дистанційна робота, дорога, дороги, Драпей, землі, земля, робота на віддаленні, сільський голова, туалет, швидка, швидка допомога, школа
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама