Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Бобриця проти об’єднання із Бояркою

5 лютого 2018 року о 15:15

 | 
 | 4/5 (1)
«Наше село хочуть силоміць приєднати до Боярки, не зважаючи на те, що всі мої односельці - проти, - сказав у розмові із кореспондентом інформаційного агентства «Пульс» Бобрицький сільський голова Києво-Святошинського району Олександр Король. Ми із ним розмовляли під час перерви на Гостомельському бізнес-форумі, який відбувся під патронатом селищного голови Юрія Прилипка. – Цьогоріч, наприклад, завдяки тісній співпраці із місцевими підприємцями, бюджет села зріс у тричі. Плануємо вже за декілька років «вийти» на 180 мільйонів, а це величезні кошти для нашого села, Уже сьогодні будуються дороги, облаштована центральна площа Бобриці, відремонтовані школа, Будинок культури… Усе своїми силами. Тож для чого нас намагаються затягнути у нежиттєздатну громаду?».
Чому нежиттєздатну? Як зазначають місцеві активісти, Боярка - депресивне місто, яке не має ані відповідних фінансових, ані земельних ресурсів для розвитку даної громади. Іншими словами, Боярка висмоктуватиме кошти з навколишніх сіл, якщо їх вдасться загнати під своє крило.
Очільник Бобрицької громади видав «секрет», що його односельці мають бажання об’єднатися із таким же, більш заможним селом Забір’я, жителів якого теж «ламають» через коліно і теж хочуть приєднати до Боярки. Наразі процес створення громади, якщо не повністю зупинено, то в усякому разі опинився на межі зриву.
 

0

 837 | 
 Пульс | 
 2018-02-05 15:15:30 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бобриця, Боярка, Києво-Святошинський район, Олександр Король, Юрій Прилипко
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама