Поділитися
1
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Здорожчала вартість проїзду на маршруті Бородянка-Київ

3 лютого 2021 року о 17:18

 | 
 | 5/5 (2)

Підняття тарифу на міжміське перевезення дійшло й до Бородянки. Починаючи з 6 лютого доведеться платити на 3-5 гривень більше. З власних джерел стало відомо, що вартість повного квитка до столиці зросте з 35 до 40 гривень.

Про збільшення вартості проїзду на міжміському сполученні у лютому розповів голова Асоціації перевізників Київської області Олексій Павленко. За його словами, причини та фактори підвищення вартості проїзду – здорожчання пального, зростання середньої зарплати, обмеження на перевезення в період пандемії.

Тобто, тяжко постраждали перевізники від пандемії. Про втрати пасажирів мови не було. Та й кому цікаві проблеми інших у наш час?



1

 2190 | 
 Пульс | 
 2021-02-03 17:18:45 | 
 новини, Київщина, Київська область, автобус, автобуси, Асоціація перевізників, Асоціація перевізників Київської області, Бородянка, Бородянська ОТГ, Бородянщина, Бучанський район, вартість, вартість проїзду, громадський транспорт, здорожчання, квиток, Київ, маршрут, маршрутка, маршрутки, міжміське перевезення, міжміське сполучення, міжміські перевезення, місто Київ, Олексій Павленко, пасажир, пасажири, перевезення, перевізник, перевізники, ПП Сталкер, проїзд, селище Бородянка, Снігур, столиця, тариф, тарифи, ТОВ СОВ-Транс, транспорт, транспортне перевезення, транспортні перевезення, ціна, ціни
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама