Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Бучі буде підземний перехід через залізничні колії

6 лютого 2018 року о 14:32

 | 
 | 4/5 (1)
ПАТ «Укрзалізниця» надала погодження на проведення проектних і будівельних робіт щодо реалізації масштабного інфраструктурного об'єкта у місті Буча з будівництва підземного переходу через колії.
Уже пройдено перший, але надзвичайно важливий етап, без якого були б неможливі всі наступні: ПАТ «Укрзалізниця» надала погодження на проведення проектних і будівельних робіт. Відтепер можна впевнено говорити, що проект отримав «зелене світло», – повідомив інформаційне агентство «Пульс» мер міста Анатолій Федорук.
Також, очільник громади зазначив, що міська влада впродовж цього часу не сиділа в очікуванні позитивного рішення: ми встигли підготувати й подати пропозиції до обласної комплексної програми капітального будівництва, яку зараз формують і саме вона буде однією із пріоритетних під час розробки стратегії розвитку Київщини до 2020 року.
Попередні прорахунки говорять, що вартість будівництва становитиме понад 25 мільйонів гривень, а тому співфінансування з кількох бюджетів дає можливість говорити про вирішення у недалекому майбутньому проблеми з переходом через залізничні колії.

0

 571 | 
 Пульс | 
 2018-02-06 14:32:21 | 
 новини, Київщина, Київська область, Буча, колії, Укрзалізниця
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама