Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

До України прибула нова партія автомобілів HMMWV

26 березня 2021 року о 12:52

 | 
 | 4/5 (1)

До України прибула партія високомобільних багатоцільових колісних транспортних засобів HMMWV, які надіслані нашій державі в рамках допомоги від Сполучених Штатів Америки, – передає УМП.

Загалом судно привезло до України 350 тонн військового спорядження, у тому чилі 35 позашляховиків HMMWV.

Суховантаж Ocean Glory прибув до порту Одеси учора ввечері та має завершити розвантаження завтра. Судно прибуло до українського порту з Чарлстона у США.

Як і попередня передача, що відбувалась у січні 2021 року, США передають техніку в рамках Ініціативи сприяння безпеці України.

Попередня партія складалась з броньованих позашляховиків нового виробництва.

З початком міжнародної підтримки кількість переданих від США HMMWV перевалило за сотні одиниць. Окрім базових автомобілів, Збройні Сили України отримали також санітарні та броньовані модифікації.

Про точну кількість всіх автомобілів в українській армії зараз не відомо, але у свій час називалось число у 230 переданих машин, згодом також стало відомо про отримання 40 медичних «Hummer».



0

 652 | 
 Промисловий Портал
 2021-03-26 12:52:26 | 
 новини, Київщина, Київська область, HMMWV, Hummer, автівка, автівки, авто, автомобілі, автомобіль, Америка, армія, АТО, бронь, військова техніка, військове спорядження, держава, допомога, Збройні сили України, ЗСУ, Ініціатива сприяння безпеці України, місто Одеса, море, морське судно, оборона, Одеса, позашляховик, позашляховики, порт, Сполучені Штати, Сполучені Штати Америки, спорядження, судно, США, техніка, транспорт, транспортний засіб, транспортні засоби, Україна
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама