Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

УДФСУ серед кращих вишів у рейтингу ЗМІ та роботодавців

31 березня 2021 року о 11:40

 | 
 | 4/5 (1)

Університет державної фіскальної служби України (УДФСУ) увійшов до рейтингу кращих закладів вищої освіти, які склала редакція журналу «Деньги» спільно з українськими роботодавцями.

Вони оцінювали роботу університетів у 2020 році, який став своєрідним стрес-тестом для системи вищої освіти України. За інформацією порталу dengi.ua, хоч пандемію заклади вищої освіти пережили гідно і навіть у дистанційній формі продовжували готувати спеціалістів, якість навчання в українських вишах падає і роботодавцям важко знайти кандидата на посаду, який буде володіти необхідними знаннями, практичним досвідом і зможе швидко влитися у команду.

Щоб оцінити заклади вищої освіти, їх було поділено на декілька списків за спеціальностями, а саме: гуманітарні, технічні, юридичні, економічні, будівельні та аграрні. Роботодавці виставляли оцінки учасникам і таким чином вирішували місце вишу у списку. Кожному учаснику можна було присвоїти одну із 4 оцінок: «0» означає, що скоріш за все роботодавець не візьме на роботу випускника цього вишу, «2» – візьме на роботу, якщо не буде альтернативи, «5» – візьме на роботу із зарплатою середньостатистичною для категорії цих фахівців та «10» – візьме на роботу із зарплатою вищою середньостатистичної для категорії цих фахівців.

Так, УДФСУ серед кращих вишів, що готують фахівців за економічними спеціальностями, де піднявся на 8 позицій та посідає 11 сходинку, а також серед тих, що найкраще готують за юридичними спеціальностями і посідає 10 сходинку.



0

 1500 | 
 УДФСУ
 2021-03-31 11:40:55 | 
 новини, Київщина, Київська область, виш, вища освіта, вищий навчальний заклад, гордість, Державний податковий університет, засоби масової інформації, ЗМІ, Ірпінь, місто Ірпінь, освіта, оцінка, податкова, податковий університет, рейтинг, роботодавець, роботодавці, спеціалісти, ТОП, УДФСУ, Україна, університет, Університет державної фіскальної служби України, Університет ДФСУ
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама