Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Забуянні двоє чоловіків вбили односельця, проломивши йому груди

8 лютого 2018 року о 16:56

 | 
 | 4/5 (1)
До Макарівської поліції звернувся гр. О, який повідомив, що в будинку односельця за адресою с. Забуяння Макарівського району в приміщенні кухні виявив його мертвим
На місце події негайно направлено слідчо-оперативну групу, члени якої виявили тіло громадянина зі значними тілесними ушкодженнями.
Лікарем Макарівського відділення КОБ СМЕ встановлено, що смерть потерпілого настала внаслідок закритої травми грудної клітини у вигляді множинних двобічних переломів ребер, що супроводжувалась сильною крововтратою.
Вже за кілька годин працівниками сектору кримінальної поліції було встановлено коло осіб, які напередодні разом з потерпілим розпивали спиртні напої.
Ними виявилися 40-річний та 33-річний місцеві жителі. Під час вживання спиртних напоїв між чоловіками виник конфлікт на побутовому ґрунті, що призвело до нанесення тілесних ушкоджень потерпілому. Заявник особисто брав участь у побитті, а саме наніс йому удар ножем в нижню кінцівку.
Вказаних осіб затримано відповідно до ст. 208 КПК України. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (тяжкі тілесні ушкодження, що потягли за собою смерть потерпілого) Кримінального кодексу України. Досудове слідство триває.
 

0

 651 | 
 Пульс | 
 2018-02-08 16:56:29 | 
 новини, Київщина, Київська область, Забуяння, злочин, потерпілий, смерть
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама