Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Майстер-клас на тему: «Професійне самовизначення та кар’єрне зростання»

8 лютого 2018 року о 17:20

 | 
 | 4/5 (1)
В умовах викликів ринку праці, особливого значення набуває змотивованості до роботи безробітного населення. Києво-Святошинським районним центром зайнятості проводиться активна робота щодо сприяння працевлаштування безробітних, шляхом проведення групових, масових заходів, наданням індивідуальних консультацій, направленням на підвищення, зміну кваліфікацій та ін.
Так, в «Центрі розвитку підприємництва» на базі Києво-Святошинського районного центру зайнятості було проведено плановий навчальний семінар, ментором якого виступила Наталія Ортікова – старший науковий співробітник, аспірант ІПК ДСЗУ. Тема семінару: «Професійне самовизначення та кар’єрне зростання».
Під час заходу безробітні піднімали питання стосовно правильного вибору, актуальність та наявність на ринку праці професій які їх цікавили, дізналися як потрібно себе проявляти задля кар’єрного зростання, на що отримали повні та ґрунтовні відповіді від Наталії Володимирівни.
Наприкінці заходу запрошені відзначили високий рівень діяльності служби зайнятості та ефективність проведеного заходу. Висловили велику подяку Наталії Ортіковій за проведений навчальний семінар.

0

 440 | 
 Пульс | 
 2018-02-08 17:20:08 | 
 новини, Київщина, Київська область, майстер-клас, професійне зростання, самовизначення
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама