Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Вчителі важливі

30 вересня 2021 року о 22:06

 | 
 | 4/5 (1)

У Гостомелі привітали з прийдешнім професійним святом вчителів і викладачів загальноосвітніх шкіл, дошкільних та позашкільних навчальних закладів Гостомельської громади. Урочистості, присвячені Дню працівників освіти, відбулись у приміщенні культурно-оздоровчого комплексу.

Освітян від імені Гостомельського селищного голови Юрія Прилипка вітали представники селищної ради.

В своєму вітальному слові до представників освітянської галузі заступниця Гостомельського селищного голови Наталія Новікова зазначила: «Освітяни – це більше, ніж професія. Це горде звання, яке несуть найпочесніші. Ваша робота – це справжній труд, витримка й сила. Дуже цінуємо ваші зусилля, які ви спрямовуєте на те, щоб поділитися своїми знаннями з молодшим поколінням. Ви робите величезний вклад у розвиток суспільства, адже ваші випускники завтра розбудовуватимуть нашу державу. Наша глибока повага вам за високий професіоналізм, невтомний творчий пошук і прагнення виростити яскраві особистості, соціально активних громадян і справжніх патріотів України».

За багаторічну сумлінну працю, вагомі досягнення у педагогічній діяльності та з нагоди Дня працівників освіти найкращі педагоги отримали нагороди, грамоти та подяки від селищного голови Юрія Прилипка.

Начальник управління освіти Наталія Рохманюк зазначила, що Гостомельська громада має чимало освітянських досягнень, перемог і цінних надбань – це стосується реалізації проєкту Нової української школи, участі школярів в олімпіадах, конкурсах, турнірах, високого визнання педагогічних працівників.

«Незважаючи на карантинні обмеження діяльність керівників закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти постійно спрямована на підвищення якості освіти та забезпечення її сталого інноваційного розвитку. Безмежна вдячність вам, шановні, освітяни, за розуміння, терпіння, мудрість і виваженість, успіхів вам", - зазначала керівник відділу освіти СТГ.



0

 453 | 
 Пульс | 
 2021-09-30 22:06:07 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама