Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

В ірпінських школах дистанціне навчання продовжують до 11 лютого

4 лютого 2022 року о 16:17

 | 
 | 4/5 (1)

З 31 січня школярів повторно відправили на дистанційне навчання через сезонний спалах грипу й ГРВІ, який співпадає з новою хвилею захворювань через «Омікрон».

Проте, попри запровадження дистанційного навчання кількість дітей, хворих на COVID-19, продовжує зростати.

«Учора ми провели онлайн-опитування серед батьків. Нам повідомили вже про 187 лабораторно підтверджених випадків захворювання дітей на коронавірус. А минулого тижня їх було 85. Хворіють цілими сім’ями. Хворіють і вчителі. І якщо деякі з них завдяки легкому перебігу хвороби можуть проводити уроки дистанційно (і ми їм за це дуже вдячні), то вчити дітей у класах вони не змогли б. Тому прийнято рішення продовжити дистанційне навчання ще на тиждень», – зазначив начальник управління освіти та науки Iрпінської міської ради Олег Білорус.



0

 465 | 
 Пульс | 
 2022-02-04 16:17:56 | 
 новини, Київщина, Київська область, COVID-19, батьки, Бучанський район, Бучанський район новини, ГРВІ, грип, Дистанційне навчання, діти, захворюваність, захворювання, Ірпінська громада, Ірпінська міська рада, Ірпінська міськрада, Ірпінський регіон, Ірпінські новини, Ірпінь, Ірпінь новини, Ірпіньміськрада, карантин, ковід, коронавірус, коронавірусна інфекція, коронавірусна хвороба, місто Ірпінь, навчання, новини Ірпеня, новини Ірпінь, Омікрон, освіта, Приірпіння, учень, учні, школа, школяр, школярі
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама