Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Нахаба з оселі вкрав мобілку і втік

13 лютого 2018 року о 16:31

 | 
 | 4/5 (1)
Серед білого дня нахабний чолов’яга зайшов до будинку, коли молода господиня ненадовго вийшла на двір, 5-річна дитина гралася за комп’ютером, а господар спав після нічного чергування.
Так, до поліції надійшло повідомлення від 28-річної жительки смт Калинівка з Васильківського району про те, що невідомий чоловік викрав з будинку мобільний телефон та втік. Оперативний працівник чергової частини одразу скерував групу реагування патрульної поліції на місце події. Тільки завдячуючи правильній розстановці поліцейських нарядів, вдалося швидко затримати зловмисника.
Як з’ясувалось, молода жінка повернулась до будинку і дитина сказала, що «чужий дядя» забрав зі столу мобільний телефон. Господиня одразу викликала поліцію та самостійно кинулася наздоганяти непроханого гостя.
Завдяки швидкому реагуванню працівників Васильківського відділу поліції на повідомлення та відважності місцевої жительки крадія затримано.
Ним виявився 41-річний чоловік, який у скоєному зізнався. Речові докази вилучено.  За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

0

 883 | 
 Пульс | 
 2018-02-13 16:31:12 | 
 новини, Київщина, Київська область, викрадення, мобілка, поліція
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама