Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Юрію Прилипку сьогодні виповнилося б 62 роки…

11 серпня 2022 року о 18:58

 | 
 | 4/5 (1)

Сьогодні був би його 62-й День народження, і було б багато гостей за святковим столом, адже мав дуже багато друзів,  але всі зібралися біля його останнього земного прихистку… Представники Гостомельської селищної військової адміністрації поклали квіти на могилу полеглого Героя нашого часу. Пом’янути Юрія Ілліча прийшло багато рідних і близьких, адже і він допомагав багатьом, що було кредом його життя, а ще він мріяв, щоб Гостомель став містом, і він став Містом-Героєм. Під час зворушливих спогадів про нього був один найважливіший девіз – продовжувати творити добро, як це робив Ілліч.

Світлій пам’яті

Юрій Ілліч Прилипко — Почесний громадянин Гостомеля, посмертно нагороджений орденом “За мужність” III ступеня.  Він народився й виріс у Гостомелі, відбувся, як успішний підприємець, очільник громади, меценат численних доброчинних акцій.

Гостомель першим прийняв удар ворога з неба й опинився в оточені. Атака за атакою ворожого десанту, кадирівців і наступу механізованих колон не припинялися ні в день ні вночі. І хоч ворогу постійно давали відсіч наші війська, Гостомель все більше поринав у блокаду війни. Люди не мали навіть хліба й води. Очільник Гостомеля, Юрій Ілліч незважаючи на смертельну небезпеку, ще в перші дні війни пішов до своїх земляків, щоб допомогти з продуктами й ліками. І в перший день йому вдалося зарадити багатьом, адже кредом його життя й була допомога людям, й гостомельці добре знають про його доброчинність. Однак на другий день нелюди обстріляли тих, хто ніс людям хліб. Селищний голова Юрій Прилипко загинув, але в Бога немає мертвих, а Юрій Ілліч завжди буде жити в серцях земляків і всіх, хто його знав.

Джерело: Гостомельська селищна рада



0

 382 | 
 Пульс | 
 2022-08-11 18:58:00 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама