Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

«Наркобаригам» із міста Славутича світить до 10 років за ґратами

13 лютого 2018 року о 17:07

 | 
 | 4/5 (1)
Прокуратурою Київської області завершено досудове розслідування стосовно подружжя, яке у власній квартирі збувало особливо небезпечні наркотичні засоби, попри присутність своєї 3-хрічної дочки
Про це повідомляє прес-служба прокуратури Київської області.
Славутицьким відділом Броварської місцевої прокуратури затверджено та скеровано до суду для розгляду по суті обвинувальний акт стосовно подружжя, у вчинені кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 307 (незаконне придбання, зберігання з метою збуту та збут особливо небезпечного наркотичного засобу, вчиненому за попередньою змовою групою осіб) КК України.
Установлено, що чоловік та дружина, збували особливо небезпечні наркотичні засоби наркозалежним особам на території м. Славутич, у тому числі за місцем свого проживання та під час перебування вдома малолітньої дитини.
У ході досудового розслідування проведено спецоперацію під час якої затримано подружжя, яке систематично здійснювало продаж особливо небезпечних наркотичних засобів - опію ацетильованого на території міста.
«Приватним підприємцям» повідомлено про підозру та за клопотанням прокуратури підозрюваним обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.
За вчинення даного злочину законом передбачено відповідальність у вигляді позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

0

 818 | 
 Пульс | 
 2018-02-13 17:07:09 | 
 новини, Київщина, Київська область, наркобариги, наркотичні засоби, позбавлення волі
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама