Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Немішаївці діляться досвідом і навчаються

5 березня 2018 року о 15:00

 | 
 | 4/5 (1)

Днями у Немішаєві відбулася зустріч з розширеною делегацією міста Миронівка Київської області за участі начальника фінансово-економічного відділу Антонін Володько, провідного спеціаліста-юриста Миронівської міської ради Ірини Маніленко, заступника начальника управління соціального захисту населення Миронівської РДА Володимира Запорожця на чолі із заступником Миронівського міського голови Олександром Шпилем. За дорученням міського голови Миронівки Віталія Саєнка, гості переймали досвід Немішаєвого та ділилися власними багаторічними напрацюваннями.
Делегація Миронівки поділилася своїми значними здобутками у сфері благоустрою. В місті на сьогодні працює комунальне підприємство, фонд якого налічує 7 одиниць техніки, при тому, що ще у 2010 році була лише 1 одиниця. Місто активно шукає можливості для залучення техніки від міст-побратимів.
Миронівський район є одним з найбагатших районів Київської області. На його території розташовано 8 промислових підприємств, ще 7 підприємств є переробниками сільськогосподарської продукції. В той же час влада розуміє, що багатство формується не тільки наявними ресурсами, а й готовністю до пошуку та впровадження нових рішень для налагодження ще ефективнішого співробітництва між владою, бізнесом та громадою. Немішаєве було приємно вражене роботою сфери соціального захисту населення. Управління працювало з проектом Світового банку, веде детальний облік незахищених верств населення, налаштоване на активну співпрацю з установами міста та району.
Немішаєве завжди відкрите до надання інформації про реалізовані проекти. Запрошуємо до обміну досвідом інші міста Київщини та України. Системними якісними змінами на рівні сіл, селищ, містечок ми зможемо змінити нашу країну.

0

 810 | 
 Пульс | 
 2018-03-05 15:00:47 | 
 новини, Київщина, Київська область, Делегація, Київська область, Миронівка, Немішаєве
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама