Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

На Київщині пожежники врятували від смерті багатодітну родину

16 січня 2018 року о 15:41

 | 
 | 4/5 (1)
Сьогодні, у селі Берестянка Бородянського району спалахнула пожежа в житловому будинку, де знаходилося шестеро людей, серед яких троє – діти.
"16 січня о 10:05 до оперативно-диспетчерської служби Бородянського району надійшло повідомлення про загорання двох поверхового приватного житлового будинку в с. Берестянка на вул. Піонерська", - йдеться у повідомленні.
До місця виклику було направлено чергові караули 31-ї та 58-ї Державних пожежно-рятувальних частин смт Бородянка та смт Клавдієво-Тарасове.
По прибуттю рятувальниками встановлено, що горить покрівля та мансарда на площі 80 м2, в будівлі знаходяться люди. Працівники ДСНС винесли з будинку трьох діточок – одного, двох та трьох років. Їх занесли в будинок до сусідів.
Також рятувальникам довелося маже силою виводити з будинку стареньких дідуся та бабусю, які хотіли врятувати якісь цінні для них речі. В кімнатах було сильне задимлення та загроза їх життю та здоров'ю.
Пожежу локалізовано о 11:04 та повністю ліквідовано о 12:10. Працівниками ДСНС врятовано 6 чоловік, що знаходились в будівлі, з них три дитини.
Причина загорання на разі встановлюється.

0

 472 | 
 Пульс | 
 2018-01-16 15:41:17 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бородянка, Бородянський район, Київщина, пожежа, Пожежники, село Берестянка
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама