Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Мирослава Смірнова привітала учасницю АТО Ольгу Бенду з перемогою у конкурсі краси «Miss Military Fantasy»

14 березня 2018 року о 15:31

 | 
 | 4/5 (1)
Голова Києво-Святошинської райдержадміністрації Мирослава Смірнова привітала старшого солдата, мужню і красиву українку Ольгу Бенду з перемогою у конкурсі краси «Miss Military Fantasy». Серед 124-х жінок, які нині захищають Україну, найкрасивішою користувачі соцмережі «Facebook» обрали саме Ольгу.
Теплими словами і подарунками голова адміністрації привітала переможницю, побажавши тепла, мудрості, благополуччя і Божого благословення.
25-річна українка на сьогодні проходить службу у Києво-Святошинському районному військовому комісаріаті.
Ольга родом із Вінниці, найстарша донька у великій родині, де виховують сімох дітей. Розповідає, що батьки не підтримували її рішення піти на службу, адже на той час її маленькому сину Дмитрику було ледь більше року.
Проте Ольга стояла на своєму, і вже восени 2016 року поїхала в зону АТО. Служила у взводі матеріального забезпечення 72-ї окремої механізованої бригади.
Трагічний випадок трапився 14 травня 2017 року – на День матері. Тоді ворог вдосвіта почав обстрілювати українські позиції. Один із снарядів упав поблизу будівлі, у якій перебувала дівчина. Вона отримала контузію, струс головного мозку, численні забиття м’яких тканин і втратила ногу. Але не втратила оптимізм і віру в Україну.
Дівчина нагороджена Відзнакою Президента України «За участь в антитерористичній операції», пам’ятним нагрудним знаком «72 Красноградська-Київська», медаллю «Авдіївка. Промзона. Стояли на смерть», Відзнакою НГШ-ГК ЗС України нагрудний знак «Учасник АТО».
Пишаємося українками, вони найкращі!

0

 801 | 
 Пульс | 
 2018-03-14 15:31:55 | 
 новини, Київщина, Київська область, Miss Military Fantasy, Києво-Святошинська райдержадміністрація, Мирослава Смірнова
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама