Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Вишгородський голова виправдовується, що землю вкрали без нього

15 березня 2018 року о 15:25

 | 
 | 4/5 (1)
Ситуації, яка склалася навколо земельних ділянок у районі садового товариства «Енергетик» у місті Вишгороді, кореспонденту інформаційної агенції «Пульс» вдалося з’ясувати: земельні ділянки були відведені у власність, згідно з рішенням міської ради № 34/43 від 25 червня 2010 року. Згідно з ним, у межах СТ «Енергетик» відведено загалом 134 (!) ділянки. В архіві знайшли проекти відводів і первинну документацію до них. І тут почалося найцікавіше! 99 % людей, які отримали землі, — не є мешканцями міста Вишгорода. Це, здебільшого, кияни або мешканці інших регіонів країни.
«Я, звичайно ж, — не експерт-графолог, - зазначив міський голова, - але можу впевнено сказати, що підписи на заявах підроблені, заяви написані однією рукою. Також упевнений, що підроблені й довідки про членство зазначених громадян у СТ «Енергетик», за підписом нібито Прокопіва В. Б. (всі довідки без дати). Стовідсотково можу сказати, що зазначені ділянки НЕ входять у межі кооперативу.
Усі заяви громадян завізовані з порушенням правил документообігу, бо вони візовані НЕ тодішнім міським головою, а іншою посадовою особою міської ради (теж, до речі, без зазначення дати візування).
Є й інші цікаві подробиці.
На мій погляд, має місце цілком очевидний склад злочину по цілій низці статей КК України. Міською радою буде вжито всіх необхідних заходів щодо передачі матеріалів до правоохоронних органів, а також зробимо все, щоб скасувати незаконне рішення та акти на право власності ділянками (в судовому порядку) для їх повернення у власність територіальної громади.
Щодо сьогоденних планів міської ради з приводу території між СТ «Енергетик» та будинками 3-а і 3-б на вул. Кургузова, то вони незмінні: облаштування в цьому році там паркової зони.

0

 639 | 
 Пульс | 
 2018-03-15 15:25:26 | 
 новини, Київщина, Київська область, Вишгород, громада, земельні ділянки, земля, крадіжка
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама