Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Учора у Бородянській райдержадміністрації відбулася чергова апаратна нарада

20 березня 2018 року о 14:37

 | 
 | 4/5 (1)
На зібрані обговорено роботу підрозділів та виконавчих структур району за минулий тиждень, накреслено плани на поточний період.
Т.в.о. голови Бородянської райдержадміністрації Валентин Корнієнко у своєму виступі зупинився на медичній реформі, зокрема, її впровадженні в первинній ланці галузі охорони здоров’я, виокремивши чільні питання, такі як матеріально-технічне забезпечення амбулаторій, створення бази даних пацієнтів у сімейних лікарів, тощо.
У зв’язку із погіршенням погодних умов чільними питаннями на засіданні також було обговорення роботи комунальних служб, надзвичайних ситуацій та органів місцевого самоврядування із забезпечення стабільної життєдіяльності району.
Головний інспектор Бородянського РВ ГУ ДСНС України в Київській області Іван Мариць доповів щодо пожеж та підтоплень у житловому секторі. Начальник Бородянського ВП Ірпінського ВП ГУ НП України в Київській області Олександр Омельяненко поінформував про криміногенну ситуацію, підкресливши, що надзвичайних ситуацій та заторів на дорогах Бородянщини не було. Начальник Бородянського районного управління Головного управління Держпродспоживслужби в Київській області Олександр Петрук повідомив про заходи щодо недопущення розповсюдження АЧС та проведення перевірки навчальних закладів. Начальник відділу культури, національностей та релігій РДА Наталія Вишинська порушила питання оновлення акустичної апаратури районного палацу культури. Начальник управління соціального захисту населення РДА Олена Боженко у виступі зазначила, що поїздка минулого тижня до Калитянської ОТГ з обміну досвідом була результативною і корисною, оскільки наочно ознайомила з алгоритмом дій зі соціального захисту громади, соціального супроводу сімей із дітьми. Нею також звернуто увагу представника військкомату щодо надання списків учасників бойових дій для нарахування виплат до 5 травня.
На нараді обговорено проведення весняного призову на строкову службу до лав ЗСУ, побудову спортивних майданчиків у Бородянці та Немішаєвому. Селищний голова Немішаєвого Сергій Замідра окремо зупинився на ряді питань життєдіяльності своєї громади, серед яких підготовка до пасхального фестивалю «Великодні дзвони», проведення екологічної толоки, Кубку Немішаєвого з футболу тощо.

0

 597 | 
 Пульс | 
 2018-03-20 14:37:14 | 
 новини, Київщина, Київська область, апаратна нарада, Бородянка, Бородянська РДА, Київська область, РДА
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама