Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Тернистий шлях Гостомеля до отримання бюджетних коштів від Ірпеня

29 березня 2018 року о 08:12

 | 
 | 4/5 (1)
Наполеглива робота влади Гостомеля щодо отримання коштів з бюджету Ірпеня нарешті принесла позитивний результат. Вранці, 29 березня на сорок дев’ятій сесії міської ради Ірпеня депутати проголосували за виділення дев’ятнадцяти мільйонів гривень на розвиток об’єктів інфраструктури смт Гостомель.
 
Цьому передувала тривала й наполеглива позиція селищного голови Юрія Прилипка та депутата Ірпінської міської ради від Гостомеля Володимира Захлюпаного стосовно того, що кошти мають бути виділені. Це попри те, що підприємства, які розташовані у селищі є головними наповнювачами бюджету Ірпеня.
 
Кошти доводилося буквально «вибивати» в ірпінських можновладців. Доводити, що громада Гостомеля має право отримати ті гроші, які фактично зароблені на території селища. На жаль, шлях до порозуміння та конструктивної співпраці був тривалим та непростим. Такий стан справ є можливим до часу коли Гостомель нарешті перестане знаходитись у підпорядкуванні Ірпеня і стане центром самодостатньої об’єднаної територіальної громади.
 
Мабуть, саме тому, дехто з ірпінських можновладців, так боїться «вільного плавання» Гостомеля. Та позиція гостомельської громади стосовно власної ОТГ відома, її юридичне оформлення шляхом проведення виборів є лише питанням часу.

0

 672 | 
 Пульс | 
 2018-03-29 08:12:57 | 
 новини, Київщина, Київська область, бюджет, Гостомель, Ірпінь
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама