Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

У Білій Церкві встановили сучасне медичне обладнання

17 січня 2018 року о 14:40

 | 
 | 4/5 (1)
У Білоцерківську міську лікарню №2 придбано сучасну рентгенівську діагностичну систему, її функціональні можливості дозволяють прискорити та поліпшити якість обстеження та діагностики, а отже і визначити лікування.
Рентген-апарат придбано за кошти міського бюджету через систему "Прозорро", вартість якого склала майже 2,3 млн грн.
Рентгенівський апарат обслуговує пацієнтів приймального відділення та цілодобового травматологічного пункту. Нове устаткування має аналогову і цифрову частину. Тобто можна робити як знімки на рентгенівській плівці, так і роздруковані на папері, а також зберігати зображення на електронні чи цифрові носії (флешку чи диск). Крім того, новий апарат володіє вищою пропускною спроможністю, що дозволить уникнути черг перед кабінетом, оскільки тепер обслуговування одного пацієнта займає близько 5 хвилин.
"Якість знімків на новому обладнанні краща, адже технології йдуть вперед. Тепер ми маємо змогу обирати різні режими обстеження, коригувати контрастність та яскравість, існує функція збільшення необхідної зони зображення. Все це надає можливість отримати точну і повну інформацію про захворювання чи травму пацієнта", - повідомила Олена Шапочкіна, в.о. завідуючої рентгенологічного відділення міської лікарні №2.
Обстеження пацієнта, роздрук знімку на папері та його збереження на носій пацієнта – є безкоштовними.
 

0

 607 | 
 Пульс | 
 2018-01-17 14:40:11 | 
 новини, Київщина, Київська область, Была Церква, медицина, медичне обладнання, рентген-апарат
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама