Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Мешканка Бабинець протягом 10 років зливала нечистоти у громадський став

24 травня 2018 року о 08:36

 | 
 | 4/5 (1)
Протягом 10 років мешканка селища Бабинці зливала в громадський став по вулиці Кооперативній нечистоти з власної садиби. На «гарячому» не добропорядну односельчанку спіймали сусіди.
«Прокинувшись о 5 ранку, я відчула запах смороду», – розповідає сусідка, – «Вийшла на вулицю і почала шукати джерело звідки йде запах, а, дійшовши до будинку сусідки, побачила перекинутий через її паркан пожежний рукав, через який зливались нечистоти прямісінько у громадський ставок».
На місце злочину сусіди виклали патруль поліції, який склав протокол про правопорушення. Як вирішиться це питання – чекає все селище.
«Хочу подякувати сусідам за свідомість, за те, що вони не пройшли повз, не залишилися осторонь цієї проблеми, не злякалися і викликали поліцію, тим самим захистивши свої права, права мешканців селища Бабинці», – прокоментував ситуацію голова Бабинецької селищної ради Купраш Андрій Олександрович, – «Ми не залишимося осторонь цього питання, тримаємо його на контролі. По факту правопорушення дільничним складено адмінпротокол, який буде надіслано в адмінкомісію для вирішення розміру штрафу. Також ми готуємо лист в Державну екологічну інспекцію України в Київській області».
Вчинком односельчанки обурені всі мешканці Бабинець, адже це став, на якому підтримувався благоустрій всією громадою. А в 2016 році районною адміністрацією навіть було організовано вивіз мулу та піску.
«Вперше власними силами ми чистили цей водойм у 2015 році. До доброї справи долучилися і малі, і старі, щоб було де влітку купатися» – розповідає мешканка Бабинець Яна, – «Вже давно бачили, що хтось зливає у ставок нечистоти, та, як кажуть, «не спійманий – не злодій». Ця жінка і раніше була замічена у таких протиправних вчинках. Кажуть, вона зливала нечистоти то сусідам в канаву під паркан, то у став протягом 10 років. А на зауваження однієї сусідки вона їй на паркані написала нецензурні слова. Я розумію, що для декого може здатися, що це «дрібниця», яка не варта уваги, але ж ми тут живемо. На цьому ставку гніздяться дикі качки, влітку купаються діти, а односельчани протягом року ловлять рибу. Ми намагаємося відродити водойм, а хтось методично і безкарно все це губить».

0

 553 | 
 Пульс | 
 2018-05-24 08:36:28 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама