Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Знайомство в мережі закінчилося пограбуванням

18 січня 2018 року о 10:26

 | 
 | 4/5 (1)
17 січня, у поліцію Київщини повідомили про затримання чоловіка, який приїхав на перше побачення до жінки з Києво-Святошинського району, прихвативши ніж, та примусив потерпілу віддати 42 тисячі гривень.
У поліції повідомили, що 44-річна жителька Києво-Святошинського району познайомилась із чоловіком в мережі Інтернет. Проте, на довгоочікуване побачення кавалер приїхав із ножем. Погрожуючи вбити, він вимагав всі її заощадження, навіть примушував продати автомобіль. Налякана жінка одразу ж позичила у подруг гроші та віддала зловмиснику.
Потерпіла наважилась повідомити поліцію про злочин тільки через 2 доби та надала прикмети нападника. За декілька днів працівники Києво-Святошинського відділу поліції встановили, розшукали та затримали його у столиці.
Виявилося, що 33-річний підозрюваний в жовтні вийшов з місць позбавлення волі, де упродовж 10 років відбував покарання за майнові злочини. Наразі він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
Слідчі відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 187 (розбій) та ч.2 ст.189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Молодику загрожує до 7 років позбавлення волі. Досудове розслідування триває. Поліцейські перевіряють його на причетність до скоєння аналогічних злочинів.

0

 528 | 
 Пульс | 
 2018-01-18 10:26:51 | 
 новини, Київщина, Київська область, знайомство у мережі, інтернет, Києво-Святошинський район, Київ, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама