Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Клавдієве відзначило Міжнародний день захисту дітей

4 червня 2018 року о 20:21

 | 
 | 4/5 (1)
З нагоди Міжнародного дня захисту дітей у Клавдієвому відбулися святкові заходи. Малечу вітали творчі колективи, можна було досхочу поласувати морозивом, солодкою ватою та іншими ласощами.
 
Ці заходи були організовані за підтримки Клавдієво-Тарасівського селищного голови селищного голови Михайлом Скибою. Співачка Дарина Чорна, переможниця цьогорічного конкурсу «Яскраві діти України», теж виступила на святі. Більш того, ії чекав дуже приємний сюрприз: від імені шанувальника ії творчості, який побажав лишитися невідомий, Дарині подарували дорогий ноутбук.
 
Як зазначили організатори святкування, такі заходи для дітей треба проводити частіше. Діти, відчуваючи увагу та турботу до себе, гарно вчаться та стануть гідними дорослими людьми. Потрібно також, шукати та підтримувати молоді таланти в різних сферах. Талант має бути завжди гідно оцінений.
 
Загалом, за відгуками присутніх, свято вдалося. Діти були задоволені. У Клавдієвому заходи проводяться на рівні достойному для прикладу іншим містам і селищам.

0

 503 | 
 Пульс | 
 2018-06-04 20:21:59 | 
 новини, Київщина, Київська область, 1 червня, День захисту дітей, Клавдієве
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама