Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Ювілейний турнір з футболу серед адвокатів «Кубок UNBA 2020» відбудеться 28 – 29 березня у Києві

Подія відбулася 28 березня 2020 року

 | 
 | 4/5 (1)
Національний турнір з футболу серед адвокатів «Кубок UNBA 2020» відбудеться 28 – 29 березня 2020 року у Києві  за адресою пр.Академіка Глушкова, 1, «REJO ВДНГ».
Розпорядженням голови НААУ, РАУ затверджено Положення про турнір, а організаційні заходи покладено на Комітет з фізичної культури і спорту.
Ради адвокатів регіонів мають  до 02 березня 2020 року забезпечити реєстрацію команд адвокатів та сформувати і подати до Секретаріату НААУ  списки команд (учасників команд).
Важливо! Правила участі у чемпіонаті визначають, що до змагань допускаються команди адвокатів регіонів із офіційно визначеною назвою у складі не більше 15 гравців. Від кожного регіону до участі у змаганнях можуть бути допущені не більше 2 (двох) команд, які сформовані із адвокатів цього регіону (згідно відомостей з ЄРАУ).
Учасником команди, який представляє відповідний регіон у Змаганнях, може бути адвокат, який згідно із відомостями з ЄРАУ обліковується в органі адвокатського самоврядування цього регіону. Також до складу команди може бути включений один стажист та один помічник адвоката, відомості про якого обліковуються в ЄРАУ не менше ніж останні шість місяців на момент проведення турніру. Не допускається участь адвоката за команду іншого регіону у Змаганнях. Виключення з цього правила можуть встановлюватись Комітетом з фізичної культури та спорту НААУ спільно з Організаційним Комітетом з підготовки проведення Всеукраїнських змагань індивідуально по кожному регіону та лише у випадку наявності у декількох регіонів об’єктивних складнощів формування збірної адвокатів в кожному з цих регіонів (можливе прийняття спільного рішення Комітетом з фізичної культури та  спорту НААУ спільно з Організаційним Комітетом з підготовки проведення Всеукраїнських змагань про формування збірної адвокатів з вказаних регіонів (два регіони можуть створити одну спільну збірну). У випадку формування однієї спільної збірної адвокатів з декількох регіонів не допускається формування додаткових окремих команд в кожному з регіонів, з яких сформована збірна адвокатів.

0

 547 | 
 Пульс | 
 2020-02-14 11:42:51 | 
 афіша, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама