Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Жителі Ірпеня у небезпеці через конфлікт забудовника та влади (відео)

14 лютого 2020 року о 13:02

 | 
 | 4/5 (1)

Від сесії до сесії права мешканців Ірпінського ЖК "Женев’єва-2" вперто ігноруються ірпінськими депутатами, на території встановлено потужну трансформаторну підстанцію, яка загрожує здоров’ю та життю людей

Чому люди живуть у будинках де постійно пропадає електрика, за яку вони змушені платити за промисловим тарифом. Встановлення потужної трансформаторної підстанції на території ЖК "Сяйво" під вікнами ЖК "Женев’єва-2" створює небезпеку для здоров’я і життя людей.

Влада шантажує забудовника. Пристрасті довкола трансформаторної підстанції не дають людям спокійно жити й користуватися електроенергією у своїх оселях.

Від сесії до сесії права мешканців ЖК "Женев’єва-2" вперто ігноруються ірпінськими депутатами. Мешканці Ірпеня, які вже майже два роки не можуть вселитися в будинок, знову залишились у підвішеному стані, хоча пайову участь за будівництво ЖК "Женев’єва-2" забудовником Михайлом Ковальчуком в повній мірі до міського бюджету Ірпеня сплачено.

13 лютого на 78 сесії Ірпіньради знову мали розглядати це питання. Однак до нього не дійшли, оскільки сесію закрили через те, що "щось пішло не так…". Невідомо взагалі чи було б це питання вирішено позитивно на користь мешканців й на цій сесії, оскільки з розмови з депутатом Ірпіньради Володимиром Молчановим. що відбулась у сесійному залі, можна зробити висновки, що депутат, м’яко кажучи, взагалі далекий від розуміння чинного законодавства або просто "морозиться".

Нагадаємо про "Жителі Ірпеня у небезпеці через конфлікт забудовника та влади (відео)"



0

 345 | 
 Моя Київщина
 2020-02-14 13:02:33 | 
 новини, Київщина, Київська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама