Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Учасники АТО активно беруть участь в патріотичних заходах зі школярами з Бородянки

29 січня 2018 року о 15:40

 | 
 | 4/5 (1)
У січні предметом двох координаційних зустрічей команди фахівців Бородянського центру СПР із керівництвом районного Центру дитячої та юнацької творчості стало узгодження концепції низки спільних заходів, спрямованих на патріотичне виховання дітей і молоді Бородянщини із залученням учасників АТО. Цього року традиційно у першому півріччі в три етапи проходитиме дитячо-юнацька військова патріотична гра «Сокіл» («Джура»). Її перший етап відбудеться вже через місяць на території смуга випробувань Пісківського майданчика.
Бородянський центр СПР наразі вже займається створенням експертної групи з учасників АТО для підготовки та участі у проведенні конкурсних етапів.
До участі в патріотично-мистецькому фестивалі «На варті мирного життя», започаткованому минулого року Бородянським центром СПР у партнерстві з Центром дитячої та юнацької творчості за підтримки соціального підприємства учасників АТО «Арт-майстерня «Створи Власний Дивовижний Світ», вже на початку весни будуть залучені навчальні заклади району. Фінальний захід відбудеться на базі ЦСПР.
Змагання ж шкільних екологічних агітбригад заплановано на осінь 2018 р. Є у спільних планах й інші нові формати роботи. Вони стануть предметом обговорення на подальших координаційних зустрічах партнерів.

0

 1251 | 
 Пульс | 
 2018-01-29 15:40:04 | 
 новини, Київщина, Київська область, Бородянка, Бородянський центр СПР, патріотичні заходи, учасники АТО
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама