Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Геннадій Бобов викупив Білоцерківський молочний комбінат

16 січня 2018 року о 13:28

 | 
 | 4/5 (1)
Чинний народний депутат Геннадій Бобов викупив збанкрутілий Білоцерківський молочний комбінат наприкінці грудня минулого року.
У Білоцерківського молочного комбінату (БМК), який раніше був частиною групи "Терра Фуд" Станіслава Войтовича і був єдиним виробником молочних сумішей для мережі McDonald's в Україні, Молдові, Білорусі, Азербайджані та Грузії, з'явився новий власник, зазначає автор матеріалу.
"В кінці грудня на Центральній універсальній товарній біржі майновий комплекс БМК викупило сільськогосподарське ТОВ "А.Ф. Злагода" з Черкаської області, пише Єгор Кажанів. - За два лоти, які включали в себе майновий комплекс комбінату площею 9 000 м2із земельною ділянкою 6,3 га, а також під'їзні дороги, автомобілі та обладнання переможець торгів заплатив трохи більше стартової вартості – близько 62,3 млн гривень".
Продаж майна Білоцерківського молочного комбінату став результатом банкрутства цього підприємства.
"А бенефіціаром ТОВ "А.Ф. Злагода" є колишній депутат Верховної Ради від Партії регіонів, а нині – нардеп з групи "Партія "Відрождення" Геннадій Бобов, - нагадує журналіст. - Він відомий як головний цукровий барон Черкаської області – в його орбіту входить компанія "Панда", що володіє Селіщенскім і Тальнівському цукровими заводами в цьому регіоні".

0

 631 | 
 Пульс | 
 2018-01-16 13:28:03 | 
 новини, Київщина, Київська область, Білоцерківський молочний комбінат, Геннадій Бобов, депутат, Київ, Черкаська область
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама