Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

ДП «Антонов» готове допомогти розслідувати причини катастрофи Ан-148 під Москвою

13 лютого 2018 року о 16:58

 | 
 | 4/5 (1)
Українське держпідприємство «Антонов» готове допомогти з розслідуванням обставин катастрофи пасажирського літака Ан-148 у Московській області Росії.
Про це російському виданню ТАСС повідомили у прес-службі підприємства, яке займається розробкою, виробництвом і ремонтом літаків серії «Ан».
«Антонов» обов’язково підключиться до розслідування обставин катастрофи Ан-148, яка сталася напередодні в Московській області. Ми, звісно, візьмемо в цьому участь, якщо буде відповідне прохання від російської сторони», – повідомили на підприємстві.
При цьому працівниця «Антонова» не змогла відповісти, чи зверталася Росія з такою пропозицією.
На підприємстві також зазначили, що літак Ан-148, який розбився, виготовили в Воронежі в кооперації з українською стороною.
Між тим, авіакомпанія «Саратовські авіалінії» тимчасово призупинила польоти повітряних суден Ан-148, йдеться на сайті авіакомпанії. Керівництво авіакомпанії пообіцяло надавати всі необхідні документи в слідчі органи РФ, щоб дізнатися справжні причини аварії літака.
«Об’єктивний висновок може бути зроблено лише після завершення офіційного розслідування», – наголосили в компанії.
У парку «СарАвіа» 6 літаків Ан-148-100. Судно з бортовим номером RA-61704, яке розбилося в неділю, було розроблене й випущене конструкторським бюро імені Антонова у 2010 році і надійшло в компанію в лютому 2017 року, зазначили там. У січні 2018 року літак пройшов форму C-чек, «на якій були ретельно перевірені, в тому числі, агрегати двигуна, планера, крила», йдеться в повідомленні.
11 лютого при техобслуговуванні перед польотами у літака не виявили відхилень.
«Цього дня літак Ан-148 виконав кілька авіарейсів: Пенза – Москва, Москва – Саратов, Саратов – Москва і далі, вже з новим екіпажем, вилетів із «Домодєдово» в Орськ. Екіпаж рейсу змінювався відповідно до плану польоту», – повідомила компанія.
Як відомо, 11 лютого пасажирський літак Ан-148 «Саратовских авіаліній», що виконував рейс із Москви до Орська, щез із екранів радарів за кілька хвилин після зльоту з аеропорту «Домодєдово». Уламки повітряного судна знайшли в районі села Степанівське Раменського району Підмосков’я.
На борту була 71 особа, зокрема, 6 членів екіпажу. Всі вони загинули.
За останніми даними, на борту літака було троє іноземців: громадяни Швейцарії, Азербайджану й Казахстану. Читайте більше тут: https://zik.ua/news/2018/02/12/dp_antonov_gotove_dopomogty_rozsliduvaty_prychyny_katastrofy_an148_pid_1263745

0

 826 | 
 Пульс | 
 2018-02-13 16:58:32 | 
 новини, Київщина, Київська область, Ан, Антонов, допомога, Москва
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама