Поділитися
0
QR-код
Посилання на цю сторінку:
Оговорення
Маєте відгук щодо допису на цій сторінці? Залиште під ним свій коментар.
Перейти до коментарів

Ярмарок професій для випускників шкіл Вишгородського району

19 березня 2018 року о 16:27

 | 
 | 4/5 (1)
Вибір професії – один з найскладніших і найвідповідальніших кроків в житті молодої людини. Визначитися з цим вибором молоді щороку допомагають працівники служби зайнятості та освітяни. Одним із етапів професійного орієнтиру є ярмарок професій.
Днями у Вишгородському районному центрі зайнятості відбулася ярмарок професій для учнівської молоді, мета якої – зорієнтувати учнів щодо вибору майбутньої професійної діяльності, активізувати молодь на опанування професій, що мають попит на ринку праці, розширити їх уявлення про робітничі професії, сформувати позитивне ставлення до них, надати інформацію про навчальні заклади.
На ярмарку зібралися учні міських загальноосвітніх навчальних закладів. Загалом ярмарок відвідало 90 старшокласників. У ході заходу представники навчальних закладів Київщини, зокрема Національного авіаційного університету, Відкритого міжнародного університету розвитку людини «Україна», Державного університету інфраструктури та технологій, Катюжанського вищого професійного училища, Київського індустріального коледжа, Київського ВПТУ будівництва та архітектури провели презентацію своїх навчальних закладів. Були встановлені інформаційні стенди, а також всі бажаючі отримали брошури та буклети. Учасники Ярмарку професій мали змогу поінформувати майбутніх абітурієнтів про умови вступу, перелік спеціальностей та організацію навчання.

0

 596 | 
 Пульс | 
 2018-03-19 16:27:48 | 
 новини, Київщина, Київська область, Вишгородський район, професія, суспільство, ярмарок професій
Зворотній зв'язок
Маєте цікаву новину, зауваження чи пропозицію? Напишіть нам.
Написати
Реклама